Stelica Grozav - antrenor la Lotul National de Sperante

Dupe ce fostul nostru antrenor, Domnul Profesor Augustin Dragut, Domnul Profesor Horea Mosnea si colegul nostru, Adrian Radu – Bagheera, au fost antrenori ai echipelor Nationale de Volei Juniori, un alt coleg, le calca pe urme: in aceasta saptamana Federatia Romana de Volei, l-a desemnat pe STELIAN GROZAV (impreuna cu Daniel Savoiu), antrenor secund la Nationala Masculina de Sperante, pentru Campania de calificare la Turneul Final al Campionatului European si incepand cu 16 martie se va deplasa la Izvorani pentru aceasta actiune. Naționala de volei masculin under 17 a României și-a aflat adversarele din grupa de calificare - echipa României va juca în grupa A, alături de Estonia, Islanda și Bulgaria, cea care va și găzdui, în perioada 13-16 aprilie, meciurile acestui turneu. Campionatul European va avea loc în perioada 3-11 iulie, în orașul Konya, din Turcia. La turneul final se califică echipele clasate pe primul loc în grupele preliminare, precum și formația cea mai bună de pe locurile secunde.
Stelian Grozav, a inceput sa joace volei la echipa Liceului de Chimie din Ocna Mures si este fost jucator al echipei nationale de volei in anii ’90, avand in palmares, 74 de meciuri in echipa nationala, 2 titluri de Campion National cu U Ardaf Cluj si Explorari Baia Mare si Castigator de 3 ori al Cupei Romaniei, o cariera de 18 ani ca jucator profesionist, perioada in care a jucat la cel mai inalt nivel, pentru cluburi de prima liga din tara si strainatate: 1989 – 1993 Explorari Baia Mare; 1993- 1994 – SV Lohhof (Germania); 1994-1997 ARDAF Cluj Napoca; 1997-1998 Kaposvar (Ungaria);1998 -1999 Petrolul Ploiesti; 1999-2001 Mazieres; 2001-2002 Chaumont 2002 -2005; Becsancon; 2005 - 2007 Vesoul (Franta).
In acest moment, Stelian Grozav, este antrenorul echipelor feminine de volei ale clubului nostru.
Multa bafta Stelica! Si poate dupa Florian Bartha, un alt ocnamuresan, va fi prezent cu echipa nationala de volei, la un turneu final al campionatului european!

Share
 

Partener

Ocna Mures Online

Stiri, evenimente, istoricul orasului, imagini noi sau vechi cu orasul, site-ul este "oglinda" orasului.

www.ocnamuresonline.ro

Partener

Asociatia sportiva Salinae Ocna Mures

Site-ul Asociatiei Sportive Salinae din orasul Ocna Mures.

www.salinaeocnamures.ro